Myymälän mylläystä ja pikainen remontti...

VAATEOSASTO JA KIRJAPUOLI VAIHTAVAT PAIKKAA..

Niin, meillähän on Tuulan kanssa sellainen sanonta aina, että "siitä se sitten lähti", eli homma lähtee lapasesta, hyvällä tavalla. Usein se alkaa niin, että toinen keksii vaihtaa jonkun tuoteryhmän paikkaa, sitten hiljalleen homma paisuu ja paisuu ja lopulta parhaimmillaan/pahimmillaan koko myymälä on kokenut täydellisen myllerryksen. 

No tätä myllerrystä on nyt kuitenkin suunniteltu jo vähän pidempään. Tarkoituksena on siirtää kirjapuoli tuolta myymälän perältä ja kassan vierestä heti tuohon sisääntuloon, Marimekon ovensuuhun. Jospa näin miehetkin uskaltaisivat astua peremmälle kun kun ei ensimmäisena ole naisten pitsivaatteet oven suussa ;-) 

Toinen vähintään yhtä tärkeä syy on se, että saamme vaatteet lähelle kassaa, jolloin pääsemme helpommin ja nopeammin auttamaan asiakasta sovituksessa tai jos muutoin kaipaa apua kokojen etsinnässä tai asujen ideoinnissa.

Harmittavan usein ennen mittavaa projektia, on unohtunut ottaa ne "ennen kuvat". Nyt muistin ne ottaa, toki jo siinä vaiheessa olin ehtinyt hiukan tyhjentää hyllyjä ja kuljettaa kirjoja välietapille, mutta tässä lähtötilanne..

Apuna meillä on oma luotto puutaituri, puutaiteilijaVoitto "Vode Rahkonen, joka pystyy taituroimaan lähes mitä vain puusta. Erityisen tunnettu hän on juurakko tauluistaan. Kirjoittelen tulevaisuudessa enemmänkin Voden tauluista, mutta helpotetaan uteliasuutta niin, että googlaat. 

img_0263.jpgimg_0264.jpgimg_0269.jpgimg_0262.jpg