Q-POINT

Missä olemme, mitä teemme...

Q-Point on sisustus- ja lahjatavarakauppa, life-style myymälä Juvan ABC-aseman yhteydessä, 5-tien varrella. Suuressa, 300 neliöisessä myymälässä on varmasti jokaiselle jotain mielenkiintoista.

Muun muassa meiltä löytyy kirjalöytöpiste, lastenleluja, tyylikkäitä naistenvaatteita, sisustustuotteita, saunatarvikkeita ja ja ja ja ....vaikka mitä, tule ihmeessä näkemään itse!

 Yritys on perustettu vuonna 2003 ja sama ajatus on kulkenut punaisena lankana vuosikymmenen takaa; Haluamme tarjota asiakkallemme rauhallisen ja silti inspiroivan hengähdyshetken automatkan varrella. Haluamme tarjota asiakkaalle helpon ratkaisun lahjojen ja tuliaisten löytämiseen, sekä omaa kotia koristamaan, aina kilpailukykyiseen hintaan. Tarjoamme aina jotain uutta ja erilaista, yllätyksellistä. 

Meiltä löytyy vietävän hyviä lahjoja!

Mitä Q-Point pitää sisällään...

Käyttötavara

* kotimaiset puiset keittiövälineet

* laadukkaat Heirolin ruoan valmistus- ja tarjoiluvälineet

* kauniit säilytysastiat ja tarjoilutarvikkeet, sekä servietit

Saunamaailma

* Puiset käsinvalmistetut saunakiulut ja -kauhat, löylymittarit ja selkänojat, saunahatut ja laudeliinat.

* Pellavafroteiset pyyhkeet, saunahatut, pesukintaat ja niskatyynyt.

* Melliksen luonnonkosmetiikkaa mm. saunavoiteet, kuorinnat, kosteusvoiteet,  hiustuotteet ja erityisesti mielestämme MAAILMAN PARHAAT löylytuoksut. Nuuhkaiseppas vaikka koivun tai ruusun tuoksuista löylytuoksua ja olet itsekkin samaa mieltä.

* Osmian mahtavat saippuat, erityisesti on mainittava turvesaippua, joka on niin hyvä, että kerran kokeiltua ei muuta halua enää käyttää.

Lastenosasto

Vauva- ja kastelahjoja, muistojenlaatikot, leluja.

Sisustus

* Tauluja, kelloja, astioita, kynttilöitä ja pienhuonekaluja.

Lahjatavarat

* Kastelahjat, merkkipäivälahjat, hopeakorut ja valokuvakehykset. Muistathan, että meiltä saat lahjan aina kauniisti paketoituna sellofaaniin tai paperiin.

Kirjalöytö

Kirjalöydön puolelta löydät aina kirjoja tarjoushinnoin itselle tai lahjaksi. Keittokirjat täynnä toinen toistaan houkuttelevampia reseptejä, edullisia pokkareita matkalukemiseksi, äänikirjoja autoon kuunneltavaksi, puuhakirjoja takapenkkiä rauhoittamaan ja vaikka mitä muita kivoja kirjallisuuden helmiä..

VaatteetMeillä on kattava valikoima Heglerin tyylikkäitä asuja.Sepän tuotteet

Nikkaroijille ja tuunaajille, salpoja, säppejä, koukkuja, saranoita ja vaikka mitä. Hienoja käsityönä valmistettuja takorautaisi tuotteita.

Wood Park collection

"Isoveli-yrityksen" maahantuoma wood Park collection on kokoelma sisustus- ja lahjatava- sekä käyttötuotteita edulliseen hintaan. Mallisto uudistuu usein ja on kokoajan ajanhermolla, collectionilta saat edullisesti kauden trendituotteet.