Q-Point Oy

Missä olemme, mitä teemme...

Q-Point on sisustus- ja lahjatavarakauppa, life-style myymälä Juvan ABC-aseman yhteydessä, 5-tien varrella. Suuressa, 300 neliöisessä myymälässä on varmasti jokaisellle jotain mielenkiintoista. Muun muassa meiltä löytyy kirjalöytöpiste, lastenleluja, Tanskalaisen Creamin ja Kaffen naistenvaatteita, Green Gaten ja Riviéra Maisonin sisustustuotteita, saunatarvikkeita ja ja ja vaikka mitä, tule ihmeessä näkemään itse!

Yritys on perustettu vuonna 2003 ja sama ajatus on kulkenut punaisena lankana vuosikymmenen takaa; Haluamme tarjota asiakkallemme rauhallisen ja silti inspiroivan hengähdyshetken automatkan varrella. Haluamme tarjota asiakkaalle helpon ratkaisun lahjojen ja tuliaisten löytämiseen, sekä omaa kotia koristamaan, aina kilpailukykyiseen hintaan. Tarjoamme aina jotain uutta ja erilaista, yllätyksellistä. 

Meiltä löytyy vietävän hyviä lahjoja!

Mitä Q-Point pitää sisällään...

Käyttötavara

* kotimaiset puiset keittiövälineet

* laadukkaat Heirolin ruoan valmistus- ja tarjoiluvälineet

* kauniit säilytysastiat ja tarjoilutarvikkeet, sekä servietit

Saunamaailma

* Puiset käsinvalmistetut saunakiulut ja -kauhat, löylymittarit ja selkänojat.

* Pellavafroteiset pyyhkeet, saunahatut, pesukintaat ja niskatyynyt.

* Melliksen luonnonkosmetiikkaa mm. saunavoiteet, kuorinnat, kosteusvoiteet,  hiustuotteet ja erityisesti mielestämme MAAILMAN PARHAAT löylytuoksut. Nuuhkaiseppas vaikka koivun tai ruusun tuoksuista löylytuoksua ja olet itsekkin samaa mieltä.

* Osmian mahtavat saippuat, erityisesti on mainittava turvesaippua, joka on niin hyvä, että kerran kokeiltua ei muuta halua enää käyttää.

Lastenhuone

* Leluja, pelejä, soittimia, pehmonalleja, vauvanleluja

* Mahtava Schleich valikoima, hevosmalleja yli 100 erilaista

* Nukkekoteja ja kalusteita

* Lastenhuoneen kalusteita ja koristeita

* Mahtava valikoima Siku-autoja ja Cars -hahmoja

Sisustus

* Tauluja, kelloja, astioita, kynttilöitä ja pienhuonekaluja.

Lahjatavarat

* Kastelahjat, merkkipäivälahjat, hopeakorut ja valokuvakehykset. Muistathan, että meiltä saat lahjan aina kauniisti paketoituna sellofaaniin tai paperiin.

Kirjalöytö

Kirjalöydön puolelta löydät aina kirjoja tarjoushinnoin itselle tai lahjaksi. Keittokirjat täynnä toinen toistaan houkuttelevampia reseptejä, edullisia pokkareita matkalukemiseksi, äänikirjoja autoon kuunneltavaksi, puuhakirjoja takapenkkiä rauhoittamaan ja vaikka mitä muita kivoja kirjallisuuden helmiä..

Vaatteet

Meiltä löytyy nykyään myös alueen kattavin valikoima Tanskalaisen Creamin ja Kaffen naisten vaatteita ja joka mallistoon on otettu myös vähän herkkuja nuoremmillekkin neideille. Voit käydä tutustumassa tarkemmin merkkeihin täältä.

Meillä on myös Inga fashionin asuja, joista löytää sopivia asuja myös muodokkaammat ladyt. Ingan asuissa on kauniit leikkaukset, näyttävät kuosit ja ihanan helppohoitoinen materiaali. Ihastuttavia matka-asuja.

Drome housut, nämä tämän heteken hittihousut, jotka istuvat jalkaan kuin sukkahousut, ovat mukavat jalassa ja vieläpä korostavat kauniisti istuinlihaksia. Löytyvät meiltä kauden väreissä. Kokeile ja ihastu!

Brändit

Riviéra Maisonin sisustus- ja kattaustarvikkeet ovat ihastuttaneet asiakkaitamme jo joulukuulta lähtien. Mallistoa laajenee hiljalleen uutuuksilla ja klassikot pysyvät mukana.

Green Gaten valikoimasta tunnetuimpia taitavat olla iki-ihanat lattemukit ja keittiöliinat. Meillä on luvalla sanoen melkoinen valikoima kyseisen merkin tuotteita ja joka kausi kun luulet ettei ihanampaa voi olla, niin aina se yllättää ja uusi lempparimuki löytyy taas..

Brostelta meille tulee laadukkaat ja hyvännäköiset kynttilät aina kauden väreissä.

Zippo, tuo tuli-vehkeiden kruunattu kuningas. Valikoimastamme löytyy Zipon klassikkomallit ja kauden uutuudet, luonnollisesti myös Zippotarvikkeet kuuluvat valikoimaammme.

Sepän tuotteet

Nikkaroijille ja tuunaajille, salpoja, säppejä, koukkuja, saranoita ja vaikka mitä. Hienoja käsityönä valmistettuja takorautaisi tuotteita.

Wood Park collection

"Isoveli-yrityksen" maahantuoma wood Park collection on kokoelma sisustus- ja lahjatava- sekä käyttötuotteita edulliseen hintaan. Mallisto uudistuu usein ja on kokoajan ajanhermolla, collectionilta saat edullisesti kauden trendituotteet.