Tältä sivulta löytyvät aina tuoreimmat uutisemme...

CREAMIN JA KAFFEN UUTUUDET SAAPUIVAT MYYMÄLÄÄN!

Juuri sopivasti pääsiäiseksi saimme kevään uutuudet Creamilta ja kaffelta. Ihanaa "takkuuvarmaa Cream" pitsiä, 70-lukua, hippityyliä sekä Kaffen perus klassikoita ja merihenkisyyttä. Tule katsomaan ja hankkimaan omasi.
Sunnuntaista 31 tammikuuta lähtien nämä herkut ovat saatavissa myös Q-Pointista. Lakrids on tulosta peräänantamattomasta halusta löytää oikea resepti ja valmistaa maailman parasta lakritsaa. Monien kokeilujen ja koettelemusten jälkeen se "oikea" resepti syntyi ja alkunsa sai maailman parhaiden lakritsojen valmistus myyntiin. Lakritsoista löytyy eri versioita, vahvaa, suolaista, makeaa ja samettista. Erilaiset suklaan ja mausteiden yhdistelmät kuorruitetuissa lakritsoissa ovat huumaavia. Maista, niin ymmärrät, miksi olen niin innoissani näistä. Nämä valmistetaan riisijauhosta, joten normaalisti lakuja välttelemään joutuneet keliaakikotkin pääsevät nauttimaan OIKEASTI hyvän makuisesta lakritsasta, eli tuote on gluteeniton.

Oiva lahja idea ystävänpäivään..

-Laura-Vuosi vaihtui uuteen :-)

Joulun jälkeen edessä onkin ollut odotetut alennusmyynnit. Vielä hetken, tammikuun loppuun asti teet meillä loistavia ale löytöjä, Creamin ja Kaffen vaatteita jopa -70% sekä Green Gatea ja Riviéra Maisonia -50%.

Heti helmikuun alussa saammekin jo sitten uutuuksia sisälle. Muutamia kivoja juttuja mainitakseni meille on tulossa Lakrids By Johan Bülowin ihanat herkku lakritsat, joista en malta olla mainitsematta sitä, että ne sopivat myös keliaakikoille!! Green Gatelta on tulossa aivan upea mallisto, jossa nyt uutuutena ns. everyday mallisto, jonka tuotteet on suunniteltu kulkemaan käsikädessä muiden GG -tuotteiden kanssa. Malliston hinta on kuitenkin huokeampi kuin aiempien GG astioiden, joten ne sopivat hyvin pohja-/ perusastiastoksi, jota on mukava piristää värikkäillä GG herkuilla. Etusivulla onkin kuva mallistosta.

Paljon muutakin uutta jännää on tapahtumassa ja tulossa, pysyttelehän kuulolla ja muista, että nopeimmin tiedot saat kun käyt tykkäämässä Facebook sivuistamme.


Terkuin -Laura-Joulun ajan poikkeukselliset aukiolot:

18-23.12: klo 10-20

Jouluaatto: 9-13

Joulupäivä: Suljettu

26-27.12: 10-20

31.12: 10-17

1.1.2016: 12-20

ja tästä eteen päin normaalisti, eli

Ma-to ja la: 10-19, pe ja su 10-20


13.12.2015

Joulu lähestyy taas mukavaa vauhtia. Alkukuusta meillä oli ABC:n kanssa yhteinen JouluQ:n avaustapahtuma ja kaikki meni loistavasti, mukana oli valokuvausta pukin kanssa, kasvomaalausta, Poroksi naamioituneen ponin vetämää poniajelua, yllätyslahjoja ja tarjouksia. Kiitoksia osallistumisesta.

Olethan huomannut Facebookissa pyörivän joulukalenterime, jossa huikeita tarjouksia jokaiselle päivälle...

Mukavaa Joulun odotusta kaikille, Laura.
27.22.2015

TERVEISET TANSKASTA GREEN GATEN "PÄÄKALLOPAIKALTA"

Pääsimme vierailemaan Tanskassa Green Gaten ihanassa kartanossa katsastamassa ensi kevään ja kesän mallistoa. Tuon kartanon kuva löytyy lähes jokaisesta GG katalogista ja se on, kuten arvata saattaa, GG fanin taivas. Mahtavat esillepanot ja ihana tunnelma sai jo odottamaan ensi kevättä.. Mallistoa rupeaa saapumaan myymälään heti helmikuun alussa. Voisin sanoa, että nyt on yksi upeimmista GG mallistoista kautta aikojen.

Nyt uutuutena on lanseerattu Everyday mallisto, joka on pastellinvärinen ja hinnaltaan edullisempi. Mallisto toimii loistavasti yhdessä värikkäämpienkin GG astioiden kanssa. Pääsimme näkemään myös nuo "pyhät kirjat" joista GG:n kuosit saavat inspiraation.

Ohessa hieman kuvia tulevasta mallistosta.

18.8.2015

UUTUUKSIA UUTUUKSIA!!

Syksyn Kaffe ja Cream mallisto on rantautunut myymäläämme. Paljon ihania neuleita ja neuletakkeja kivoilla pikku yksityiskohdilla. Supersuositut ja päällä ihanan tuntuiset Kaffen perfect jeans farkut löytyvät nyt kolmessa erivärissä.

Pari rekillistä on vielä aletuotteita -50%- 60%.

Green Gaten uutuuksia on jo saapunut yksi erä ja lisää odotellaan.

28.7.2015

Green Gaten uutuudet saapuivat myymälään tänään. Alen loppurysäys on myös käynnissä, Creamin ja Kaffen sekä Green Gaten vaatteita jopa -60%

Tule katsomaan ja sovittelemaan.

2.7.2015

ALE ALKOI!!!

Alennusmyynnit alkoivat meilläkin Kaffen ja Creamin vaatteissa. Nyt osa tuotteista -30%

Teretulemast katsomaan ja ihastumaan!

null

13.6.2015

Tänään myymälässämme oli Cream ja Kaffe päivät. Tia tuli meille esittelemään ja kertomaan näistä Tanskalaisita asuista. Päivän aikana oli asiakkaille 15%:n alennus kauden tuotteista. Tia neuvoi ja opasti asujen yhdistelyssä ja kertoi kevään ja kesän muodista.

Paikalla oli myös Millismagiaa bloggari Millis esittelemässä blogiaan ja antamassa vinkkejä kauden pukeutumiseen ja kattauksiin. Käy katsomassa Milliksen blogia, sielä löytyy myös suussa sulavien herkkujen reseptejä herkkusuille.

Päivä oli mukava ja toivottavasti saamme Tian taas pian uudestaan käymään meillä. Kiitos teille mukavasta päivästä.

null

Vielä vähän kuvia päivästä..

-Laura-

null

Tiiako se siellä kurkkailee...

null